زرشک پلو با مرغ

موادلازم : برای 6 نفر
۲۵۰ گرم زرشک
    ۱ کیلو برنج
    ۲ عدد پیاز
    4 عدد هویج
    ۶ تکه مرغ
    ۲ گرم زعفران
    ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
       خلال پسته و بادام به مقدار لازم
       نمک و فلفل به مقدار لازم
       شکر به میزان دلخواه
       روغن جامد یا کره به مقدار لازم
طرزتهیه:
یک لایه پیاز و هویج را کف ظرفی چیده وبعد تکه های مرغ را روی این ترکیب بچینید ودوباره روی مرغ را با تکه های هویج وپیاز بپوشانید.توی ظرف دیگری رب را با کمی روغن روی حرارت تفت داده ونمک وفلفل را توی رب بریزید وکمی تفت دهید وکمی زعفران را با مقداری کم آب به سس اضافه وگذاشته تا بجوش آمده سپس سس را روی مرغ بریزید .به حدی که روی مرغ با سس پوشانده شود.روی حرارت ملایم قرار داده تا به مدت ۱ ساعت مرغ پخته وآماده شود. توی تابه کمی روغن بریزید وروی حرارت قرار داده سپس زرشک پاک کرده را ودرآب خیسانده شده را آبکش کرده را توی روغن بریزید ودقت کنید که روغن زیاد داغ نباشد که زرشک بسوزد یا تغییر رنگ دهد.مقداری شکر +زعفران و کمی اب را باهم مخلوط کرده وروی زرشک بریزید وهم زده تا زرشک آماده شود .خلال پسته وبادام را جدا با کمی روغن تفت دهید .در آخر روی برنج را با زرشک وترکیب خلال در کنار مرغ تزیین وسرو کنید.

/ 3 نظر / 44 بازدید
قزی

من عاشق این غذام[نیشخند]

آمد

اينو نميگم تخصص دارم ولي خوب بلدم مرغ رو درست كنم و با نخود سبز و قطعه هاي هويج پخته شده و كمي چيپش به همراه سس مخصوص خودم كه تشكيل شده از مقداري فلفل سياه كمي زنجفيل بهمراه گوجه فرنگي له شده كه بصورت رب در اومده و مقدار كمي پنير تبريزي و كمي هم زعفران كه در نهايت چه زرشك پلويي بشه[نیشخند] آخ كه گشنه ام شد شديدي .خدايتان نبخشد كه در اين ساعت شب ويار مارا برديد بالا .[نیشخند]

محمود جوادزاده

سلام یک پیشنهاد خوب براتون دارم با این سایت مکاتبه کنید http://chibepazam.emshab.ir/ اون به شما نیاز داره! درآمد کسب کنید![لبخند]