مرغ با طعم کاری

مواد لازم:
١/٢-١ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴٠٠ گرم ویا ٢ فیله سینه مرغ برش خرده
250 گرم گوجه فرنگی برش خرده
 1/3 فنجان سس مایونز
    1 قاشق چای خوری پودر کاری
    2 قاشق چای خوری آب لیمو
    1 قاشق غذا خوری سس فلفل شیرین
    1 قاشق غذاخوری گشنیزریز خرد شده
    1 عدد قسمت وسط کاهوخرد شده
    1 عددخیار، برش خرده
    8 عدد نان کوچک
فر را با حرارت ٣٨٠ درجه فارنهایت ویا ١٨٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه:
 مرغ ، آب لیمو و 1 قاشق غذا خوری روغن وکمی نمک وفلفل وپودر کاری در ظرفی ترکیب کرده وبه مدت ٢٠ دقیقه در یخچال قرار دهید.باقی روغن را در تابه بریزید وظرف ترکیب مرغ را در آن روی حرارت به مدت ١۵-٢٠ دقیقه تفت دهید تا دو طرف برش های مرغ سرخ و طلایی ویا تا زمانیکه پخته شود.
 سس مایونز، سس فلفل شیرین و گشنیزو نمک و فلفل را در یک کاسه باهم ترکیب کنید.کاهو، خیار و گوجه فرنگی رادر یک کاسه با هم ترکیب کرده وکناربگذارید.
نان ها را در مایکروویو، یا در فر گرم کنید و از کاهو و خیار در وسط نان کمی قرار داده وبعد چند برش مرغ سرخ شده و روی آن دو برش گوجه فرنگی را هم گذاشته و با سس مایونز روی ترکیب را تزیین کنید و در آخر با یک بند زیبا دور نان را ببندید.

/ 0 نظر / 26 بازدید