بال مرغ به سبک آسیایی

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم برای ۲۴ نفر

بال مرغ ۱ کیلو و ۱۰۰ گرم آرد ۱۱۰ گرم نمک ۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری روغن سرخ کردنی به مقدار لازم کره بادام زمینی ۱/۴ فنجان آب ۲ قاشق غذاخوری سس تند ۲ قاشق چای خوری شکر قهوه ای ۱٫۵ قاشق چای خوری آبلیمو ۱٫۵ قاشق چای خوری سس سویا ۱٫۵ قاشق چای خوری زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری (پودر زنجبیل)

طرز تهیه

۱- بالهای مرغ را به سه بخش تکه کنید. ته بالها را دور بریزید.

۲- داخل یک نایلون پلاستیکی نمک، آرد، پاپریکا و فلفل را مخلوط کنید. بالها را به آن اضافه کنید و بعد آن را تکان دهید تا بالها به آرد آغشته شوند.

۳- داخل یک قابلمه روغن را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. هر کدام از بالها را درون روغن به مدت ۶ الی ۸ دقیقه سوخاری کنید و بعد آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن آن برود و بعد آن ها را به یک کاسه انتقال دهید تا گرم بماند.

۴- داخل یک قابلمه کوچک کره بادام زمینی، آب، سس تند، شکر قهوه ای، آبلیمو، سس سویا و پودر زنجبیل را مخلوط کنید و به مدت یک الی دو دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا یکدست شود و روی بال مرغ بریزید و سریع سرو کنید.

http://www.mihanfal.com

/ 1 نظر / 16 بازدید