مرغ و پلا(غذای محلی)

یک نوع غذای محلی مختص به مازندرانی ها(برای 4 نفر)با راهنمایی دوستم خانم هاشمی

مواد لازم

مرغ (یک نوع پرنده صحرایی):1 عدد درشت  _ نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم .

آب نارنج : 3 قاشق غذاخوری _ پونه : 6 دسته (300 گرم )  _ آب : مقداری _ روغن : 3 قاشق غذاخوری  _ برنج : 4 پیمانه .

طرز تهیه

ابتدا مرغ و ادویه جات آب نارنج با مقداری آب را روی حرارت کم قرار داده تا آرام آرام بپزد و روغن پس دهد .طوری که هم سرخ شود و هم بپزد . وقتی پخته شد مرغ را از داخل قابلمه در آورده و پونه ها را در همان روغن تفت داده با شعله ملایم به مدت 5 دقیقه .

بعد برنج را جداگانه آبکش کرده و برای دم کشیدن ابتدا مقداری برنج پخته ته قابلمه ریخته و بعد پونه تفت داده را میریزیم و این کار را لایه لایه تکرار میکنیم و مرغ پخته را وسط برنج قرار میدهیم . و روی حرارت ملایم گذاشته تا دم بکشد . بعد از دم کشیدن مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و با ماست نوش جان کنید .

 

/ 2 نظر / 77 بازدید
ملیکا

سلام

lili

نان لیمو Lemon Bread کیک شکلاتی سریع و ساده Fast and easy chocolate cake دسر آمریکایی، گیاهی، ایده آل برای کودکان! برنج آلمانی GERMAN RICE سالادتن ماهی Tuna fish salad تقدیم به همه ی دانشجویان ساکن خوابگاه! خوراک کاری پانانگ (Quick Thai Panang Curry (Gluten-Free یک نوع غذای تایلندی! این غذا با برنج سرو می شود و بخصوص مناسب اوایل تابستان است، یعنی فصل لوبیا سبز تازه! املت کالباس دودی اینم اولین غذای دانشجویی وبلاگ من! ذرت سرخ شده Fried Corn یه میان وعده ی مقوی ! این منوی جدیده! خوشحال می شم نظرتونو بدونم.