هوموس (حمص) غذای لبنایی

مواد لازم‎:‎
‎ 500 ‎گرم نخود
‎  ‎‏١/٢‏‎ ‎قاشق سوپخوری پودرفلفل قرمز‎  ‎
     1 لیوان ارده کنجد‎ ‎
     1 ‎بوته سیر
‎     ٢عدد لیمو ترش
‎        ‎نمک به مقدار کافی
‎        ‎زیتون سبز یا سیاه مقداری
طرز تهیه‎:‎
نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید(اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را بپزید و بعد پوست آن را بگیرید‎).‎
نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و بعد آن را چرخ کنید‎.‎
نخود باید طوری پخته شده باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد و کاملا یکدست شود‎.‎
روغن کنجد را کم کم داخل پوره ی نخود بریزید و به هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود‎.‎
آب یک عدد لیمو را بگیرید و با پوره مخلوط کنید‎.‎
مخلوط را بچشید و نمک آن را اندازه کنید‎.‎
حمص به دست آمده را در یک ظرف بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید‎.‎
می توانید یک عدد لیمو ترش را حلقه حلقه کنید و همراه با مقداری زیتون سیاه روی حمص یا هوموس را تزئین کنید‎.‎

https://www.facebook.com/pages/Kouroshe-sar-ashpaz/362154443815652?ref=stream

/ 1 نظر / 35 بازدید
ورامین نامه

تبادل لینک وبلاگ سلام وقت بخیر وبلاگ خوبی داری خوشحال میشم به سایت ما هم سری بزنی هم تو وبلاگت لینکش کنی تا دیگران بیشتر با شهر ما آشنا بشن هم توش عضو بشی و از امکاناتش استفاده کنی فقط یه خواهش: موقع ثبت نام به جای کد معرف بنویس 446 تا من به عنوان معرفت شناخته بشم خودتم میتونی بعد از ثبت نام به دوستات معرفی کنی و بگی موقع ثبت نام کد معرفشون رو کد عضویت تو بزنن تا علاوه بر استفاده از سایت درامد زایی هم داشته باشی