سالاد یونانی مرغ

موادلازم:برای ۴ نفر
‏١/٢‏‎-‎‏١‏‎ ‎قاشق چای خوریودرزیره سبز-تقسیم
‎  1/2 ‎پیاز قرمز ، نازک ورقه شده
‎  1/2 ‎از یک  فلفل قرمز خرد شده
‎  ‎‏١٧٠‏‎ ‎گرم  پنیرتازه‎ ‎
‎     3 ‎قاشق غذاخوری آب لیمو، تقسیم
‎     3 ‎قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم‎ ‎
‎     1 ‎قاشق غذاخوری  سیرخرد کرده، تقسیم
‎     1 ‎قاشق چای خوری نمک ، تقسیم
‎     1 ‎قاشق چای خوری پودرفلفل، تقسیم‎ ‎
‎     2 ‎فیله سینه مرغ به مقدار ۴۵٠ گرم‎ ‎
‎     2 ‎قاشق غذاخوری کنجد‎ ‎
‎     2 ‎قوطی نخود، تخلیه و شستشو به مقدار ۴٠٠ گرم
‎     2 ‎عددگوجه فرنگی، خرد شده‎ ‎
‎     1 ‎فنجان جعفری‎ ‎
‎ ‎فر را با حرارت۴۵٠ درجه فارنهایت ویا ٢٢٠ درجه سانتیگراد روشن کنید‎.‎
طرز تهیه‎:‎
‏١‏‎ ‎قاشق غذاخوری آب لیمو و روغن ، 1 قاشق چایخوری  سیر، و 1/2 قاشق چایخوری نمک، فلفل و زیره سبزرا در یک ‏کاسه متوسط بریزید وترکیب کرده ومرغ را توی این ترکیب قرارداده ومخلوط کنید‎. ‎
قطعات مرغ را روی توری فر قرار داده ومرغ را به مدت ١٠ دقیقه ویا تا زمانیکه مرغ پخته وکباب شود قرار دهید‎.‎
‎ 2 ‎قاشق غذاخوری آب لیمو و روغن ، 2 قاشق چایخوری سیر، ١/٢ قاشق چایخوری نمک و فلفل و 1 قاشق چایخوری زیره ‏سبز با  کنجد را در یک کاسه بزرگ  با هم ترکیب کرده وبعد نخود ، گوجه فرنگی، گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل های خرد شده ‏ودر آخرمرغ  خرد کرده وجعفری و پنیررا هم اضافه ومخلوط کنید‎.‎

اطلاعات تغذیه ای
مقدار در هر وعده
‎    ‎کالری : 503‏
‎    ‎کالری از چربی : 51٪‏
‎    ‎پروتئین: 29‏g
‎    ‎چربی : 29‏g
‎    ‎چربی اشباع شده: 8.9‏g
‎    ‎کربوهیدرات: 32‏G
‎    ‎فیبر : 8.3‏g
‎    ‎سدیم : 1175‏mg
‎    ‎کلسترول : 76‏m

/ 0 نظر / 51 بازدید