کوفته گشنیز

مواد لازم:
 
500 گرم گوجه فرنگی
500 گرم گوشت چرخ کرده
250 گرم گشنیز
  ١/٢ یا ٢/٣ پیمانه آرد نخودچی
    1 پیمانه برنج پخته
    1 عدد تخم مرغ
    2 عدد پیاز متوسط
   1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
      نمک و فلفل به اندازه کافی
      آبغوره، یا آبلیمو    به میزان دلخواه
طرز تهیه:

یک عدد پیاز را رنده می کنیم و همراه با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، دارچین ، برنج پخته ، آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده ، خوب ورز می دهیم . سپس دو تا سه قاشق گشنیز خرد کرده را با آن مخلوط کرده ، به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم .برای آب کوفته یک عدد پیاز دیگر را ریز خرد کرده در یک قاشق روغن تفت داده ، طلایی که شد گوجه فرنگی ها را به دو نیم کرده در آن می ریزیم سپس رب وکمی گشنیز به آن اضافه می کنیم . به این مواد به تعداد افراد یک فنجان چایخوری آب اضافه می کنیم دو تا سه جوش که زد کوفته ها را که به اندازه گردو آماده کرده ایم داخل آب کوفته می ریزیم تمام کوفته ها را که داخل آب ریختیم حرارت شعله تا 10 دقیقه باید کم باشد سپس تا 10 دقیقه هم باید بپزد . 5 دقیقه آخر به دلخواه یک فنجان آبغوره یا آب لیمو یا آلو یا گوجه فرنگی ریز 10 تا 12 عدد اضافه می کنیم. بعد 5 تا 10 دقیقه که جوشید آنرا بر می داریم.
 
منبع بیتوته

/ 0 نظر / 20 بازدید