مرغ ترش؛ گیلان‎ ‎

مواد لازم‎:‎
‏۵٠٠‏‎ ‎گرم سبزی محلی یا جعفری با گشنیز
‎ ‎‏١/٢عدد مرغ‎ ‎
‎    ‎‏٢عدد تخم‌مرغ
‎    ‎‏١پیمانه لپه‎ ‎
‎       ‎آبلیمو به اندازه کافی
‎      ‎نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه‎: ‎
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و سرخ می‌کنیم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه می‌ریزیم تا بپزد. پس از پختن، سبزی را همراه ‏آبلیمو به مرغ اضافه می‌کنیم‎.‎
تخم‌مرغ‌ها را هم زده به مخلوط مرغ می‌افزاییم. بعد از 10 دقیقه غذا حاضر است‎.‎
نکته: این غذا به دلیل استفاده جعفری و گشنیز در آن، بسیار خوش طعم است چراکه بوی خامی مرغ را نیز می گیرد‎.‎
سرآشپز لقمه

/ 1 نظر / 39 بازدید
آمد

يه خاطره تعريف كنم در اين مورد : براي كاري من سمت ساري بودم يكروز از يه جايي به اسم آشپزخانه فارسي برامون مرغ ترش سفارش دادن كه اينقدر اين غذا خوشمزه بود كخه من توي يك هفته اي كه اونجا بودم ناهار و شامم شده بود مرغ ترش [چشمک]