جگر مرغ سرخ شده با آویشن

در کوتاه ترین زمان ممکن یک غذای خوشمزه و مقوی با جگر مرغ  آماده نمایید.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی: حداکثر ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم

جگر پاک شده مرغ ۵۰۰ گرم گوجه گیلاسی ۱۲۵ گرم کره ۲۰ گرم برگ جعفری تازه ½ پیمانه روغن زیتون ¼ پیمانه سرکه بالزامیک ¼ پیمانه آرد ¼ پیمانه برگ آویشن خرد شده ۱ قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده ½ عدد نان تست ۴ ورقه

طرز تهیه

۱- گوجه‌های گیلاسی را به چهار قسمت تقسیم کنید.

۲- آرد و آویشن را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و به آن مقداری نمک و فلفل بزنید.

۳- جگرهای مرغ را نیز در کیسه بریزید و کیسه را تکان دهید تا جگرهای مرغ کاملا ً با آرد و آویشن پوشیده شوند.

۴- ۲ قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت متوسط گرم کنید و آرد اضافه را از جگرهای مرغ بتکانید. هر سمت آنها را به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید تا سطح رویی آنها قهوه‌ای شود ولی داخل آنها هنوز صورتی باشد. سپس آنها را به ظرفی منتقل نمایید.

۵- شعله گاز را کم کنید و ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک به تابه اضافه نمایید. تابه را بچرخانید تا سرکه با عصاره مواد داخل تابه مخلوط شود. در آخر کره را اضافه کنید و آن را در تابه بچرخانید تا با مواد دیگر مخلوط شود و سس غلیظ شود. سپس آن را نیز کناری قرار دهید.

۶- گوجه‌ها، پیازهای اسلایس شده و جعفری‌ خردشده را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید.

۷- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را نیز به آنها اضافه کنید و سالاد را مخلوط کنید.

۸- نان‌های تست شده را در ۴ بشقاب قرار بگذارید. جگرهای سرخ شده را با چنگال روی نان‌ها تقسیم کرده و رویشان سس درون تابه را بریزید. در آخر از سالاد روی نان‌ها بریزید و نوش جان کنید.

http://www.mihanfal.com/

/ 1 نظر / 80 بازدید
آمد

جات خالی الان پیزا زدم بر بدن و روش آویشن زدم چقدر خومزه کرد پیزا رو