مارمالاد کیوی

مواد لازم :

۵٠٠ گرم کیوی
۵٠٠ گرم
   ١ پیمانه آب
   ١ قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
    رنگ مجاز خوراکی سبز چند قطره
طرز تهیه:

کیوی‌ها را میکس و با آب مخلوط کرده روی حرارت به مدت هفت الی هشت دقیقه بگذارید تا چند جوش بزند. شکر را اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 الی 20 دقیقه به خورد کیوی‌ها برود. در این فاصله کف روی مارمالاد را بگیرید. ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کرده و به روش بن‌ماری حل کنید. ژلاتین را به کیوی‌ها اضافه کرده و حرارت را خاموش نمایید. بعد رنگ سبز را برای زیباتر شدن به مارمالاد اضافه کنید.
منبع انجمن نوعروس

/ 0 نظر / 28 بازدید