لواشک لیمو، نعناع و تمشک

مواد لازم:
١/٣فنجان عسل
١/٣فنجان برگ نعناع
٣ فنجان تمشک سیاه
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
   تراشه های پوست لیمو
    کاغذ پوستی
 فررابا حرارت در دمای 170 درجه فارنهایت گرم شود.
دستور تهیه:
 تمشک ها، برگ های نعناع، عسل، تراشه های پوست لیمو و آب لیمو را داخل مولینکس یا بلندر بریزید و آنها را 30 ثانیه مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شوند. اگر از تخم و دانه میوه ها خوشتان نمی آید، این مخلوط را چند بار از صافی بگذرانید.
منبع http://www.1doost.com

/ 2 نظر / 26 بازدید
رها

اخه تمشک از کجا بیاریم؟[ناراحت] اصفهان تمشک ندیدم[سوال] به نظرت فروشگاه های هایپر دارند؟[رویا]

رها

بووووووووووووووووووووس واسه یه دوست ملوس[بغل]