کباب کوبیده مرغ اصیل ایرانی

موادلازم‎:‎
‏١/٢عدد فلفل دلمه سبزساطوری شده
‏١/٢‏‎ ‎قاشق چایخوری زعفران دم شده
‎   ‎‏١عدد سینه‌ مرغ چرخ شده
‎   ‎‏١عدد پیازرنده وآب گرفته شده
‎   ‎‏٢‏‎ ‎قاشق غذاخوری آرد سویا‎ ‎
‎   ‎‏١‏‎ ‎قاشق مرباخوری زنجبیل رنده شده‎ ‎
‎      ‎آبلیمو به میزان لازم
‎      ‎کره، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه‎:‎
‎ ‎تمام مواد دردستورداده شده را باهم درظرفی مخلوط کنید.به مدت دو ساعت دریخچال قرارداده تا مزه دار شود.سپس به سیخ ‏بکشید وروی آتش مستقیم ویا بطریق گریل کردن کباب را آماده کنید‎.‎
شیوه اول پخت: روش اول پخت این کباب به دلیل اینکه گوشت مرغ نرم و حساس است، کمی مشکل است. برای کباب کردن ‏این نوع کوبیده، برای کسی که قلق کباب کردن را می داند مشکلی ندارد، اما باید احتیاط کنید و حواس تان را جمع کنید که ‏ذغال داغ آن را به سرعت نسوزاند‎.‎

شیوه دوم پخت: قسمت گریل فر را روشن می‌‌کنیم تا داخل فر گرم شود، سپس درون سینی فر فویل کشیده و گوشت را روی آن ‏پهن می‌کنیم تا صاف و یک‌دست شود. با کمک قلم‌مو روی مواد زعفران مالیده و با کاردک روی گوشت خطوطی را به شکل ‏دلخواه ایجاد می‌کنیم. البته قبل از این‌که سینی را داخل فر بگذاریم کره را تکه‌تکه کرده و روی مواد قرار می‌دهیم. سینی را در ‏بالاترین طبقه فر به مدت 15 دقیقه می‌‌گذاریم‎.‎
سر آشپز لقمه

/ 2 نظر / 47 بازدید