میگو نارگیلی با سالسا انبه

 
مواد لازم:برای ۴ نفر
3/4 فنجان آرد
1/8 قاشق چای خوری پودرفلفل قرمز
3/4 فنجان پودرنارگیل خرد شده
1/4 فنجان بادام پودر شده
12 عدد میگو، تمیز و پوست کنده با دم سالم
2 قاشق غذا خوری پودرسوخاری
2 قاشق چای خوری پودر سیر
1 عددتخم مرغ زده شده
  روغن نباتی برای سرخ کردن
6 عدد سیخ چوبی
نمک و فلفل را به طعم و مزه
سالسا انبه:
2 عددانبه، مکعبی خرد شده
2 قاشق غذاخوری پیاز قرمزخرد شده
1 قاشق غذا خوری فلفل سبز خرد شده
1 قاشق چای خوری سیر، خرد شده
1عدد پوست لیمو رنده شده وآب گرفته شده
1 قاشق چای خوری روغن زیتون
   نمک به مزه
طرز تهیه:
نمک وفلفل را روی میگو بپاشید .تا مزه دار شود.
 آرد، پودر سیر و فلفل رادر یک ظرف بریزید، پودرنارگیل، پودر بادام و پودر سوخاری راهم در ظرفی جداگانه بریزید وتخم مرغ زده شده را هم در ظرفی دیگرریخته وکنار بگذارید.میگو ها را در آرد ترکیب شده زده وبعد در تخم مرغ ودر آخر توی پودر سوخاری بغلتانیدوهر سه میگو را به یک سیخ بکشید.سیخ های میگو را روی ورق پوستی قرار داده ودر یخچال به مدت ١ساعت قرار دهید.روغن را در یک تابه بریزید وروی روی حرارت به مدت ١٠ دقیقه حرارت قرار داده تا گرم شود.سیخ های میگو را توی تابه بچینیدو۶ تا ٨ دقیقه گذاشته تا میگوها پخته وسرخ شود.
 برای سالسا:  تمام مواد استفاده شده در این دستور غذا را به یک کاسه مخلوط کنیدودر کنار میگو قرار دهید.
شما میتوانید حتی میگو را از قبل در آب پیاز وکمی آبلیمو ونمک را به همراه فلفل قرار داده تا مزه دار شود. بستگی به سلیقه شما دارد.


/ 2 نظر / 9 بازدید
رها

به به اب دهنم راه افتاد[خوشمزه] ممنونم ازت[ماچ]

رها

طرز تهیه ی چیکن این چیلدیا رو هم می نویسی برامون؟[قلب]