بال مرغ سوخاری

بال‮های ترد مرغ، غذای عالی‮ ای برای تماشای تلویزیون در آخر هفته‮ ها است. میل شماست که آنها را تنهایی جلوی تلویزیون بخورید یا در یک مهمانی.

مناسب برای: ۸ نفر

زمان آماده سازی: بیش از ۱ ساعت

 

مواد لازم بازوی مرغ ۱۶ عدد (۸۰۰ گرم) باترمیلک ½۱ پیمانه پودر سوخاری ذرت ¼۱ پیمانه پودر چیلی مکزیکی ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق غذاخوری سیر ۱ قاشق غذاخوری لیمو ترش به مقدار لازم طرز تهیه

۱- مرغ ها را در ظرف بزرگ سرامیکی یا شیشه‮ای بریزید.

۲- باتر میلک را اضافه کنید. مرغ‮ها را در باتر میلک هم بزنید تا همه جای آنها پوشیده شود.

۳- در ظرف را بگذارید. برای ۱ ساعت در یخچال نگه دارید.

۴- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‮گراد گرم کنید. روی سینی بزرگ فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۵- پودر سوخاری، پودر چیلی، نمک و سیر را در کاسه‮ای ترکیب کنید.

۶- مرغ‮ها را از داخل باتر میلک بیرون بیاورید.

۷- بال‮های مرغ را یکی یکی در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید تا تماماً پوشیده شوند. آنها را روی سینی فر آماده شده بچینید.

۸- مرغ‮ها را برای ۰۴ تا ۰۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند و خوب بپزند و در این حین گهگاهی آنها را بچرخانید.

۹- با پره‮های لیموترش سرو کنید.

نکات

۱۶ عدد بال مرغ برای غذای اصلی ۴ تا ۶ نفر کافیست. این غذا برای مزه‮دار شدن مرغ‮ها ۱ ساعت و برای پخت و آماده کردن آنها نیز ۱ ساعت زمان نیاز دارد.

http://www.mihanfal.com

/ 2 نظر / 23 بازدید
آمد

معقوله سوخاری به همه چیز طعم میده سوخاری جزو بهترین هاست

mohtasham

سلام دوست عزیز واقعا ممنونم ازتون که به من سرزدید و وبلاگمو لینک کردید . شما رو باعنوان کانون آشپزی پرشین بلاگ لینک کردم . بازهم با امدنتون دل مارو شاد کنید با تشکر دوستدار شما مرکز تخصصی محتشم