مواد لازم :
۶۰۴ گرم ویا ۴عدد سینه مرغ
۲۸۰ گرم قارچ خردشده
۲۲۴ گرم پاستا ورمیشل
1/3 فنجان آرد همه منظوره، تقسیم 
1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده 
1/2 قاشق چای خوری نمک، تقسیم 
1/2 فنجان سرکه سفید 
1/4 قاشق چای خوری پودرفلفل 
   2 فنجان استاک مرغ 
   3 قاشق چای خوری اضافی روغن زیتون، تقسیم 
   3 حبه سیر بزرگ، ریزخرد کرده 
   2 قاشق غذاخوری آب لیمو 
   2 قاشق غذا خوری کیپر، شستشو داده 
   2 قاشق چای خوری کره 
طرز تهیه :
دریک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید.پاستا را طبق دستور طبخ آن پخته وسپی آبکش کنید .با کمی آب شستو داه تابه هم نچسبد.5 قاشق چای خوری آرد واستاک مرغ را دریک کاسه کوچک باهم زده تا صاف شود. آرد باقی مانده را در یک ظرف بریزید. تکه های مرغ را با 1/4 قاشق چای خوری نمک و فلفل مزه دار کرده ودر آرد بغلتانید. 2 قاشق چایخوری روغن را در تابه بریزید وروی حرارت گذاشته ،سپس تکه های مرغ را در تابه قرار داده تا سرخ وطلایی شود.
1 قاشق چای خوری روغن را در تابه بریزید وروی حرارت متوسط ​​به بالا قرارداده، قارچ را اضافه وهم زده تا سرخ وطلایی شود.سپس قارچ سرخ شده را کنار گذاشته - سیر و سرکه را توی تابه بریزید و روی حرارت به مدت ۱تا ۲ دقیقه هم زده، آرد دراستاک مرغ حل شده را با ۱/۴ قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و گذاشته تا سس غلیظ شود.جعفری، کیپر، کره و قارچ راهم به سس اضافه وترکیب کنید .سپس پاستا را در کنار مرغ با سس آماده شده تزیین وسرو کنید.