موادلازم :

۱/۴ قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
3/4 فنجان پنیرنرم دلخواه
   2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، تقسیم
   2 عدد موسیر، خرد شده
   1 دانه سیر خرد کرده
   1 قاشق چای خوری آویشن تازه خرد شده
   3 دانه خرما، خرد شده
   1 قاشق غذا خوری ریحان تازه خرد شده
   4  نیمه سینه مرغ بدون استخوان
   4 برش نازک ژامبون گوشت
فررابا حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید.توی سینی رو فویل پهن کرده وروی آن را با ۱ قاشق غذاخوری روغن چرب کنبد.
طرز تهیه:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تاب بریزید وروی حرارت کم قرار داده وموسیر را به مدت ۳ دقیقه در آن کمی تفت دهید.سیر، آویشن، نمک و فلفل، را هم اضافه ومخلوط کنید.سپس ترکیب را توی ظرفی بریزید وپنیر، خرما و ریحان، هم بزنید تا به خوبی ترکیب شده است.با یک چاقوی تیز، گوشت مرغ را از طول آن به پهنای 2/5 سانت برش بزنید.گوشت از یک طرف باز شود مانند جیب یک طرف آن به هم وصل باشد.سپس ازترکیب مخلوط شده توی گوشت بریزید وآن رادر میان یک ورق ژامبون بپیچید وبراینکه رول مرغ ازهم باز نشود مانده وبازنشود .می توانید  یک تکه نخ دور مرغ پیچیده وگره بزنید.توی سینی کذاشته ،درفربه مدت ۴۰ دقیقه قراردهید.تا مرغ پخته وطلایی شود