مواد لازم:
۲۲۴ گرم شکلات تلخ و شیرین خردشده    
۱/5 فنجان شکرقهوه ای
۲/۵ فنجان آرد
۲/۳ فنجان کمپوت زرد آلو
1/۲ فنجان شکر قهوه ای
۲/۳ فنجان کمپوت زرد آلو
۱/۴ فنجان پودر کاکائو
40 نصفه گردو (دلخواه)    
  ۱ فنجان کره نرم شده    
  ۴ عدد تخم مرغ    
  2 قاشق چای خوری وانیل
  1 قاشق چای خوری نمک
  ۳ فنجان گردوی تفت داده شده    
  3 قاشق غذاخوری کره
  1 قاشق غذاخوری شربت ذرت    یا شربت ساده
  1 قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج دلخواه
 فررابا حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت ویا ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. قالبی با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید.
طرز تهیه :
1 فنجان کره را درکاسه ای بزرگ بریزید وبا همزن برقی با سرعت متوسط  سریع درحدود 30 ثانیه بزنید.۱ فنجان شکر قهوه ای را اضافه وبا همزن زده تا ترکیب شوند.کم کم آرد را اضافه و به آهستگی آن را هم زده تا مخلوط شود(مخلوط کمی خشک به نظر می رسد). مخلوط را داخل قالب که از قبل آماده کرده اید بریزید وبه مدت 10 دقیقه داخل فرقرار دهید تا پخته شود. تخم مرغ ها رادر ظرفی جداگانه بریزید وبا سرعت متوسط سریع همزن به مدت 3 دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودرکاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه و به مدت 3 دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدریج گردوی تفت داده شده را اضافه ومخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شود.
سپس مخلوط آماده شده شکلات را به دقت بر روی خمیر که از فرخارج کرده اید، پهن کنید و حدود 30 دقیقه دوباره در فر قراردهید.پس از خارج کردن از فردرطبقه خنک کننده یخچال قراردهید تا خنک شود.
برای تزیین روی کیک:
شکلات تلخ و شیرین و 3 قاشق غذاخوری کره را دریک قابلمه فلزی متوسط بریزید وبرروی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود.شربت ذرت وعرق بهارراهم اضافه وهم بزنید.مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید.1 یا 2 ساعت زمان دهید تا شکلات به خوبی بسته شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از قالب جدا کنید و آن را برش بزنید؛ حدود 40 تکه خواهد شد.
نگه داری: تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ قرار دهید؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا 3 و در فریزر تا 3 ماه نگه دارید.     
منبع :سبک زندگی سیمرغ