موادلازم :۶تا ۸ نفر

۱۸۷/۵ گرم آرد کیک +۳قاشق غذا خوری
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/۳ پیمانه روغن کانولا
2 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 پیمانه پودرقند
4 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
1 پیمانه آب
فر را با حرارت 175درجه سانتیگراد ویا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. یک قالب به سایز۸ 
طرز تهیه:
آرد، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را در یک کاسه مخلوط والک کردن کنید.آب، روغن، سرکه، شکرووانیل را در یک کاسه کوچک باهم مخلوط کنید.سپس ترکیب آرد را به این ترکیب اضافه وهم زده تا ترکیب وصاف شود.خمیر آماده شده را توی قالب بریزیدودر فر به مدت 25-35 دقیقه یا تا زمانی که یک سیخ در وسط کیک زده وموقع خارج کردن از خمیر به آن نچسبیده باشد کیک پخته وآماده است.وقتیکه از فر خارج کردید.به مدت 10 دقیقه اجازه داده تا کیک سرد شود. این فوق العاده مرطوب و کم چرب هست.شما می توانید کمی شکلات ذوب کنید و روی آن بریزید.