مواد لازم:
500 گرم  برنج باسماتی
500 گرم گوشت گوسفند
375 گرم شوید ریز خرد شده
150 گرم باقلا خشک شده پخته شده
 1/3 فنجان روغن
 1/4 قاشق چای خوری پودرزعفران
    1عدد پیاز متوسط
       نمک و فلفل را به طعم و مزه.
طرز تهیه:
 پیاز را را با 3 قاشق غذا خوری روغن در تابه روی حرارت گذاشته تا سرخ و طلایی شود.سپس گوشت را به مدت 5 دقیقه تفت داده وادویه و آب را اضافه و گذاشته جوش بیاید سپس حرارت رو کم تا گوشت کاملا پخته و در آخرنمک و کمی زعفران آب کرده را هم اضافه کرده وگذاشته تا آب گوشت ژلاتینی شود.اگر در هنگام آب گوشت تمام شد کمی آبجوش اضافه کرده تا کاملا پخته شود.
طرزتهیه :باقلا پلو
برنج را پس از شستن با آب ولرم وکمی نمک به مدت 1 ساعت خیس کنید.باقلارا هم با 3-4 فنجان آب  گذاشته تا نیم پزشود.سپس آب برنج را تخلیه کرده ودر قابلمه برای هر فنجان برنج 1 فنجان آب بریزید و2 قاشق غذا خوری روغن  را با باقلا به برنج اضافه کنید ودر آخر شوید را هم اضافه و مخلوط کرده تا آب برنج تبخیر شود.درب قابلمه را گذاشته در حدود 30-40 دقیقه اجازه دهید تا برنج دم بکشد.سپس با گوشت پخته شده تزیین و سرو کنید.
Downloaddish