مواد لازم :
500 گرم گوشت با استخوان
۱ لیوان نخود
۲ لیوان گندم وشیر
۱ عدد پیاز 
رشته آش کمی
نمک،زردچوبه وفلفل به میزان لازم
کشک ساییده شده به مقدار کافی 
سیر ونعنا داغ 
طرز تهیه :
گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها راپس پخته شدن کوبیده ، سپس گندم شیر را اضافه کرده و گذاشته تا کاملا پخته شود .سپس کمی از کشک ورشته آش را هم اضافه وترکیب کنید. در آخر میتوانید کمی ازنعنا داغ و سیرداغ را هم اضافه واجازه دهید تا آش کاملا پخته وجا بیافتد.
طرز تهیه گندم شیر:
ابتدا گندم ها را با آسیاب به صورت بلغور درآورید و به وسیله الک کردن آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می گیرد.
منبع : روزنامه ایران