مواد لازم : برای 20 عدد کوفته 
۲۰۰ گرم پنیر صبحانه رنده شده
   2 عدد سیب زمینی پخته شده
   3 قاشق سوپ خوری جعفری
  1 عدد سینه مرغ پخته وریز خرد شده
  2 عددتخم مرغ
  ۱ پیمانه آرد سفید
  1 پیمانه آرد سوخاری
  2 قاشق سوپ خوری کنجد
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آویشن مقداری
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را در ظرفی رنده کنید . سینه مرغ ،جعفری خردشده , نمک و فلفل وپنیر را هم به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید . از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست فرم دهید. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید وآویشن راهم اضافه با چنگال کمی هم بزند تا یکدست شود .کوفته های آماده را ابتدا در آرد سفید غلتانده , بعد در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید. تا همه جای آنها آغشته به آرد سوخاری شود همه کوفته ها به این ترتیب آماده کنید و کناری بگذارید .درتابه روغن بریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود .سپس کوفته های را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند . بعد آنها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود .کوفته های آماده شده را با انواع سبزیجات بخار پز شده تزیین کنید.
نکته:
می توانید در این غذا از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ; فقط با آن تفاوت که پنیر را با مواد دیگر نیز مخلوط نکنید . وقتی گلوله های نارنگی شکل کوفته آماده شد وسط آنها را کمی باز کرده و مقداری پنیر پیتزا در وسط کوفته گذاشته و دوباره آن را جمع کنید .
منبع : kelishe.com