مواد لازم:برای 4 نفر
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 فنجان پنیر فتا
1/2 فنجان ریحان تازه خرد شده
1/2 فنجان کنگرخرد شده
1/4 فنجان ورقه سبز پیاز
 28 گرم میگو پخته شده
   1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
   2 عدد نان پخته شده پیتزا (22  *17 سانت)
   2 قاشق غذا خوری کره ذوب شده
   5 ورقه  پنیرپیتزا رنده شده
   ۱ قاشق چایخوری سیر تازه ریز خرد شده
فررا با درجه 425 فارنهایت یا۲۱۸ درجه سانتیگرادروشن کنید تا گرم شود.
طرز تهیه:

روی نان پیتزا را با کمی کره یا روغن چرب کنید.تمام مواد دردستور را بجزپنیرباهم مخلوط کنید.موادمخلوط شده را روی نان پیتزا بریزیدوتمام سطح نان را پوشش دهید.هردو پنیررا مخلوط کنید وسطح پیتزا را پنیر بپاشید. کمی هم رزماری ،آویشن،نمک وفلفل بپاشید.پیتزا را درفربه مدت14-16 دقیقه قرار دهید. تا پنیر ذوب شده وروی آن طلایی شود.در صورت تمایل کمی از ریحان خرد شده را روی سطح پیتزا بپاشید.شما می توانید در منزل خمیر پیتزا را با طعم های مختلف درست کنید.به نظر من تمام خوشمزه گی یک پیتزا به خمیر آن است نه مواد که در روی پیتزا بکار میبرید.