خورش مرغ آلوی مشهدی

مواد لازم:
۲۰۰ گرم آلو خورشی
   ۱ عدد مرغ خرد کرده
   ۱ عدد  پیاز بزرگ بزرگ نگینی خرد شده
   1 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
   ۵ عددهویج
   1 قاشق غذاخوری شکر
      روغن یا کره و آب به میزان لازم
     زعفران، هل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را با کمی روغن درتابه بریزید وروی حرارت سرخ کنید و کنار بگذارید. مرغ را با زعفران سرخ و با پیازداغ مخلوط کرده رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه و تفت دهید. نمک، زردچوبه، شکر و آلو را به مواد افزوده، آب ریخته  وگذاشته تا مرغ پخته وجا بیفتد. هویج را به صورت حلقه‌های درشت یا از وسط خرد کرده با کره تفت دهید و بعد از این‌که مرغ نیم‌پز شد هویج را اضافه کنید تا له نشود و در آخر به آن زعفران و ل اضافه و آن را دم کنید تا مواد جذب هم شوند وخورش به روغن بیافتد.