چلو کباب کوبیده با گوجه کبابی
مواد لازم : برای 6 نفر
300 گرم پیازرنده وآب گرفته شده
1 کیلو گرم گوشت چرخ کرده
۱ قاشق چایخوری زعفران ساییده شده؛ 
نمک و فلفل؛ به مقدار کافی 
طرز تهیه :
ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید.اگر پیاز آب انداخت با دست پیاز رنده شده را بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید . گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید. زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب‌جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند. سپس مخلوط گوشتی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. برای سیخ کردن کباب هم مقدماتی لازم است. ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش ازبرداشتن مایه کباب دست‌تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همان‌طور که مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید
در پایان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید. همین کار را درباره همه مواد و سیخ‌ها انجام دهید.
سپس آتش را بر پا کرده، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید. فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید آتش را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست . گوشت کباب کوبیده را 2بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌ تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.سپس درکنار برنج سرو کنید.

گوجه فرنگی کبابی
مواد لازم:
2 قاشق مرباخوری کره، بدون نمک
1 قاشق چایخوری آب لیمو
2 قاشق قاشق غذا خوری زعفران آب کرده
8 عدد گوجه فرنگی
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها رابه سیخ بزنید.وروی آتش زغال ویا در فر کباب کنید.کره را ذوب کنیدوبا زعفران آب کردهوآب لیمو وکمی نمک مخلوط کنید.وقتی که گوجه ها کباب شد،سس آماده شده را روی آن بریزید ودر کنار کباب سرو کنید.