موادلازم :برای ۱۲ عدد کیک 
85 گرم شکلات تلخ و شیرین خرد شده
1/3 فنجان پودر کاکائو 
3/4 فنجان قهوه داغ
3/4 فنجان آرد 
3/4 فنجان شکر
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
6 قاشق غذاخوری روغن نباتی
2 عدد تخم مرغ 
۲ قاشق چای خوری سرکه سفید
1 قاشق چای خوری وانیل
مواد لازم:برای تزیین رویه کیک ها
۲۲۴ گرم شکلات تیره
1/2 فنجان خامه زده شده
۲ قاشق غذا خوری شکر
۲ قاشق غذاخوری شربت ذرت
۲ قاشق غذاخوری کره
کمی نمک دریا 
سس کارامل وانیلی
موادلازم:
۱-۱/۴ فنجان خامه زده شده
1/۴ قاشق چای خوری نمک دریا
1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1 فنجان شکر
طرز تهیه :
در یک تابه بزرگ چدنی شکررا بریزید وروی حرارت ملایم به مدت ۱ دقیقه هم زده تا شکر ذوب وکهربایی شود. وانیل را اضافه ومخلوط کنید.خامه را هم اضافه وکاملا هم زده تا گرم وصاف شود.نمک را در آخر توی ترکیب بریزید وهم زده از روی حرارت برداشته وپس از کمی سرد شدن در یخچال قراردهید.تا کاملا سرد شود.
فر رابا حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه :
شکلات، پودر کاکائوو قهوه داغ را باهم ترکیب کنید وبه مدت یک دقیقه هم زده تا شکلات وکاکائو کاملا حل و صاف شود.سپس در یخچال حدود 15-20 دقیقه قراردهید تا سرد شود.روغن، تخم مرغ، سرکه، وانیل را با هم مخلط کرده وزده تا کاملا صاف شودوبعد با ترکیب شکلاتی مخلوط کنیدو هم بزنید. شکر،آرد،جوش شیرین، نمک را هم به ترکیب اضافه وهم بزنید تا تمام مواد یکدست وصاف شود.خمیر در میان 12 قالب کاپ کیک تقسیم کنید .توی هر قالب را ۱/۴ ازخمیر بریزید ودر فر به مدت ۱۷-۱۹ دقیقه در فر قرار دهید و یا یک خلال دندان را در کیک وارد کرده واگر از خمیر به آن نچسبیده بود. کیک پخته وآماده است.بیرون آورده وبگذارید تا سرد شود.
در یک تابه کوچک خامه، شکروشربت ذرت را باهم ترکیب کرده وروی حرارت کم قرارداده وهم زده تا شکر حل ومخلوط گرم شود.از روی حرارت برداشته وشکلات را هم اضافه کرده وبه مدت 2 دقیقه هم زده تا شکلات هم ذوب شده و بعد کره راهم اضافه کرده تا تمام مخلوط باهم صاف ویکدست شود. اگر شکلات را به طور کامل ذوب نشد آن را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار داده تا گرم شود.زمانیکه کیک سرد شد، با انتهای ماسوره دروسط حفره ای ایجاد کرده وازترکیب سس شکلاتی توی حفره ها روپرکنید.مخلوط آماده شده رویه را در کیسه شیرینی بریزید وبا ماسوره دلخواه روی کیک ها رو تزیین کنید.