یک نوع غذای محلی مختص به مازندرانی ها(برای 4 نفر)با راهنمایی دوستم خانم هاشمی

مواد لازم

مرغ (یک نوع پرنده صحرایی):1 عدد درشت  _ نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم .

آب نارنج : 3 قاشق غذاخوری _ پونه : 6 دسته (300 گرم )  _ آب : مقداری _ روغن : 3 قاشق غذاخوری  _ برنج : 4 پیمانه .

طرز تهیه

ابتدا مرغ و ادویه جات آب نارنج با مقداری آب را روی حرارت کم قرار داده تا آرام آرام بپزد و روغن پس دهد .طوری که هم سرخ شود و هم بپزد . وقتی پخته شد مرغ را از داخل قابلمه در آورده و پونه ها را در همان روغن تفت داده با شعله ملایم به مدت 5 دقیقه .

بعد برنج را جداگانه آبکش کرده و برای دم کشیدن ابتدا مقداری برنج پخته ته قابلمه ریخته و بعد پونه تفت داده را میریزیم و این کار را لایه لایه تکرار میکنیم و مرغ پخته را وسط برنج قرار میدهیم . و روی حرارت ملایم گذاشته تا دم بکشد . بعد از دم کشیدن مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و با ماست نوش جان کنید .