مواد لازم : برای 4 نفر
500 گرم فیله ماهی
  ۱/2 قاشق چای خوری نمک
  ۱/2 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی به دو نیم شده
    2 قاشق غذا خوری برگ ریحان تازه خرد شده
    2 قاشق غذا خوری کره
    2 عدد کدو سبز کوچک برش خره
    1 عدد کدو زرد کوچک برش خرده
طرز تهیه:
کره را توی تابه قرار داده وروی حرارت گذاشته تا ذوب شود. فیله های ماهی را درتابه بگذارید و با حرارت ملایم دو طرف آن را کمی سرخ کنید.هردو کدو خرد شده را در تابه بریزیدو 5 دقیقه به همراه ماهی تفت دهیدتا نرم شود.نمک، فلفل روی آن بپاشید و گوجه فرنگی راهم اضافه کرده و5 دقیقه به همراه محتویات تابه تفت داده سپس ریحان خرد شده را روی آن پاشیده وسرو کنید.