خورش قرمه سبزی
موادلازم:
35 گرم سبزی سرخ شده برای هرنفرمیزان شنبللیه =جعفری+تره
80 گرم گوشت بی استخوان و با استخوان 120 کرم
80 گرم پیاز داغ
20 گرم لوبیا قرمز
  1 عدد لیمو عمانی برای هر نفر یا گرد لیمو 1/4 قاشق چایخوری
    نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرزتهیه:
پیاز داغ را با کمی زرچوبه تفت داده و گوشتها را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت برگردد و آب گوشت گرفته شود تفت دادن را ادامه دهید.لوبیا قرمز را هم افزوده و خوب تفت میدهیم. به میزانی که آ ب از سطح گوشت بالاتر باشد آب جوش اضافه کرده وپس از به جوش امدن گرد لیمو را به خورش اضافه کرده شعله را کم نموده حدود 2 ساعت خورش روی حرارت بجوشد. ضمن اینکه در قابلمه باید بسته باشدُ.سبزی قورمه(تره-جعفری-شنبلیله)راکامل در تابه تفت داده تا مثل چای خشک شود و بعد به خورش اضافه کنید.اگر از لیمو عمانی استفاده می کنید در این مرحله لیمو ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید.نمک و ادویه را افزوده و حدود 3 ساعت روی شعله ملایم گذاشته تا خورش جابیافتد.