موادلازم : برای سالاد کلم  

1/2 فنجان کلم قرمز خلالی برش خرده
1/2 فنجان هویج،درشت رنده شده
۱/4 فنجان گشنیز تازه، درشت خرد شده
1-2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2-3 قاشق غذاخوری سرکه برنج ویا سفید
   1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، رنده شده
   1 قاشق غذاخوری سس سویا
   ۲ فنجان کلم سبز،خلالی برش خرده
   3 ساقه پیازچه خرد کرده
   ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد
      دانه کنجد سیاه وسفید یا تست شده(اختیاری)
طرز تهیه : سالاد
هردوکلم، پیازچه،هویج و گشنیز را در یک کاسه ای بریزیدو در یک کاسه کوچک،زنجبیل رنده شده، سس سویا، آب لیمو و سرکه برنج ویا سفید و روغن کنجد،دانه کنجدخام و یا تست شده را با هم ترکیب کنیدوروی سالاد بریزید و مخلوط کنید.تا مزه دار شود.

 
موادلازم: برای 4 نفرمرغ سوخاری

۴۶۰ گرم سینه مرغ تقسیم به دوقسمت کرده
1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
   ۱ فنجان آرد
   2 عدد تخم مرغ، زده شده
   1 فنجان پودر نان سوخاری
   2 قاشق غذاخوری آبلیموویا سرکه
      فلفل سیاه تازه درشت خردشده
     روغن نباتی برای سرخ کردن
طرز تهیه :
سینه مرغ را از پهنا برش زده تا په و نازک شود. سپس در ظرفی با آبلیمو ویا سرکه ،نمک ،فلفل مخلوط وبه مدت ۱۵ دقیقه کنار گذاشته تا مزه دار شود. سپس آرد و پودر سوخاری وتخم مرغ زده شده رادر ظروف جداگانه بریزید.دو طرف سینه های مزه دار شده را درآردبزنید. سپس توی تخم مرغ زده شده بغلتانیدودر آخر با پودر سوخاری پوشش دهید. روغن را در ظرفی گود بریزید و گذاشته تا داغ شود.تکه های مرغ را در روغن قرار داده و به مدت ۵-۶دقیقه در روغن خیلی داغ سرخ و طلایی کنید.۱/۲  فنجان سس مایونزو سس فلفل در یک کاسه سس مایونز را با سس فلفل مخلوط کنید.
روی برش نان یک قطعه از مرغ سوخاری وبعد مقداری سالاد کلم وکمی از1 فنجان خیار حلقه شده و در آخربا نم نم از سس مایونز ساندویچ را تزیین و کامل کنید.