مواد لازم:

برگ مو

گوشت چرخکرده: 200 گرم

برنج: نصف  پیمانه

لپه: 1 پیمانه

پیاز: 1 دونه

سبزی معطر دلمه (ترخون و مرزه): چند ساقه

زرشک، غوره یا گوجه سبز

نمک و فلفل

طرز پخت:

من مواد داخل دلمه رو مثل دلمه ای که قبلا اینجا گذاشتم آماده کردم..فقط سبزی هام تازه بود که درنتیجه عطر و طعمش خیلی بهتر بود..برگهام هم تازه بود و بعد از شستن توی آب و نمک جوشوندم

قالب کمربندی وسط سوراخدار رو خوب چرب کردم (کف و دیواره و ...) برگهای آبکش شده رو توی قالب جوری چیدم که از کناره های قالب و وسطش بالا اضافه اومده باشه...شاید لازم باشه از چند تا برگ استفاده کنین

مواد میانی رو روی برگها ریختم .. با کمی سرکه و شکر و آب که با هم حل شده بود چاشنیش رو درست کردم و کمی روی مواد ریختم...چند تا غوره هم ریختم توش و با پشت قاشق مواد رو صاف کردم

بعد برگها رو کشیدم روی مواد تا خوب بسته بشه..بازم از اون چاشنی روش ریختم تا دم بکشه و برگها خشک نشن..میشه از هر چاشنی دلخواه استفاده کرد


روش رو فویل کشیدم و توی فر که با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کرده بودم گذاشتم...


چند تا دونه برگ و کمی از موادم اضافه اومد که اونا رو هم توی قالب مافین گذاشتم و پیچیدم و فرستادم توی فر

حدود 40 دقیقه تا یک ساعت بهش زمان بدین ... بعد از خارج کردن قالب از فر اجازه بدین کمی بمونه و بعد با احتیاط فویل رو بردارین..مواظب بخارش باشین تو صورتتون نخوره...

ظرف سرو رو روی قالب بذارین و برگردونین...قالب من کمربندی بود..من کمربندش رو باز کردم و بعد برگردوندم تو ظرف

اون دو تا فینگیلی هام رو هم خیلی دوست داشتم...با گوجه سبز و گوجه فرنگی قالب زده تزیین کردم


به نظرم خیلی مجلسی و شیک هست..



از وبلاگ http://hanichef.blogfa.com/post-254.aspx