مواد لازم
کره 50 گرم 
رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری 
آرد 2 و نیم پیمانه 
آرد ذرت 50 گرم 
شکر 200 گرم 
زرده تخم مرغ 3 عدد 
شکر 1 قاشق غذاخوری 
آب لیمو ترش نصف پیمانه 
شیر یا آب سرد 1 پیمانه 
کره سرد 150 گرم 
روغن جامد 50 گرم 
نمک 4/1 قاشق چایخوری 
آب سرد نصف پیمانه 
خامه برای تزئین 200 گرم

 
طرز تهیه خمیر
برای تهیه خمیر اول نمک و آرد و شکر را با هم مخلوط میکنیم، بعد روغن و کره سرد رو اضافه میکنیم و با انگشت ماساژ دهید تا گلوله گلوله‌های ریز درست بشه بعد کم کم آب رو اضافه میکنیم تا خمیر درست بشه. خمیر را 20 دقیقه توی یخچال استراحت میدیم بعد روی صفحه ای که یک کم آرد روش پاشیدیم خمیر را به قطر نیم سانتی باز میکنیم و توی قالب پای طوری قرار میدیم تا دیواره ظرف رو هم بپوشونه. اضافات خمیر را از اطراف میگیریم و با چنگال روی خمیر را چند سوراخ میزنیم. روی خمیر کاغذ روغنی میندازیم و توی فر که با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم شده 20 دقیقه میذاریم تا خمیر نیم پز بشه. بعد از فر در میاریم، کاغذ روغنی را برمی‌داریم و دوباره 20 دقیقه دیگر توی فر ایندفعه با حرارت 180 درجه سانتی گراد می‌ذاریم تا کامل بپزه. بعد از فر بیرون میاریم و منتظر می‌مونیم تا کامل سرد بشه.

طرز تهیه سس

برای سس پای، آرد ذرت و شکر را توی یک قابلمه کوچک میریزیم، بعد شیر سرد و آب لیمو ترش و رنده پوست لیمو رو اضافه می‌کنیم و قابلمه را روی حرارت میذاریم و دایم هم میزنیم. یک کمی که غلیظ شد از مایع با قاشق بر میداریم و کم کم به زرده های تخم مرغ اضافه میکنیم تا زرده ها کم کم گرم بشن . ( زرده ها را از قبل با چنگال میزنیم تا یکدست بشن ) .

توجه: نباید یک دفعه مایع را به تخم مرغ ها اضافه کنیم چون زرده ها لخته میشن و بوی بد به کرم میدن (بوی تخم مرغ پخته میگیره سبز ) بعد دوباه مایع را روی حرارت میذاریم و کره رو اضافه میکنیم تامایع خوووووووووب غلیظ بشه. بعد از روی حرارت برمیداریم و منتظر میمونیم تا کاملاٌ خنک بشه.

اگر خواستیم از خامه استفاده کنیم، کف خمیر پای پخته شده 2 قاشق غذاخوری خامه میریزیم بعد کرم لیمو را که کاملاٌ خنک شده روش میریزیم و با بقیه خامه تزئین میکنیم .

نکته : کرمی که برای پای درست کردیم رو میتونیم مرنگ خورد و یا اینکه با خامه زده شده برای لا به لای کیک استفاده کرد.

حالا یه دفعه دیگه مرنگ رو بهتون یاد میدم

بفرمایید از پای لیموی خوشمزتون لذت ببریدلبخند