مواد لازم

تخم مرغ: 4 عدد
آرد سفید: 3 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
روغن یا کره: 1 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
نشاسته: 2/1 پیمانه
بکینگ پودر: 4 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 3/1 پیمانه (برای مخلوط شدن با کاکائو)


طرز تهیه

مرحله 1 - پودر کاکائو را با 3/1 پیمانه از شکر و 2 تا 3 قاشق از شیر مخلوط کرده، کنار بگذارید. نشاسته را نیز در شیر حل کرده و کنار بگذارید.

مرحله 2 - روغن و یک پیمانه شکر را با همزن زده، سپس تخم مرغ ها را افزوده و خوب هم بزنید، آرد و بکینگ پودر را الک کرده، طی 2 یا 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. شیر و نشاسته مخلوط شده را نیز افزوده و آرام هم زده تا مواد یکدست شوند.

مرحله 3 - 3/2 از مواد را در قالب مورد نظر که کاغذ انداخته یا چرب کرده اید، بریزید.

مرحله 4 - مخلوط کاکائو را که نگه داشته بودید با 3/1 از مایه باقیمانده کیک مخلوط کرده و به صورت نامنظم روی مایه کیک در قالب بریزید. قالب را که در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 55 دقیقه قرار دهید.