سلام

به مناسبت سیزده به در آش رشته مینویسم اینجا که کلی خوشمزه هست و میچسبه توی این روز

مواد لازم : 
روغن 200 گرم
، سبزی آش 2کیلو گرم(تره – شوید- جعفری- اسفناج- گشنیز بمقدار کم (، رشته 1 بسته،حبوبات حدود 1 کیلو گرم ( عدس – نخود- لوبیا سفید- لوبیا چیتی) ، پیاز داغ و نعناع داغ بمقدار کافی و سیر داغ، نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم ، آرد 100 گرم
طرز تهیه: حبوبات را پس از تمیز کردن یکی دو ساعت خیس کرده و می پزیم این عمل باعث می شود هم زودتر پخته شود هم درشت ترشود . سبزیجات را تمیز کرده خرد می کنیم آنرا با اب که قبلا جوش اورده ایم می پزیم بدون انکه در ظرف را ببندیم تا سبز بودن خود را حفظ کند . پس از پخته شدن سبزی آرد را در آب سرد حل کرده در قابلمه محتوی سبزی می ریزیم سپس حبوبات پخته شده رااضافه کرده می گذاریم جوش بخورد.
 

 دو قاشق روغن را با مقداری زردچوبه روی حرارت داغ کرده در آش می ریزیم.نمک و فلفل را هم افزوده می گذاریم آش بپزد .سپس رشته ها را اضافه کرده می گذاریم با حرارت نرم شود و پخته شود و آش غلیظ گردد . پس از پخته شدن رشته آش آماده مصرف است که می توان در ظرف دلخواه کشید و رویش را با پیاز داغ –  نعناع داغ و سیز داغ و کشک تزئین نمود و سرو کرد.