مواد لازم :برای 8 سیخ
800 گرم راسته گوساله خرد شده
1/4 پیمانه روغن مایع
   1  عددپیاز بزرگ خرد شده
   1 عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده
     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
 راسته، پیاز و فلفل، روغن را در ظرفی بریزید و یک تا دوساعت کنار گذاشته تا مزه دارشود.  تکه‌های گوشت را با استیک‌کوب کمی پهن کرده و داخل آن یک تکه کوچک پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را رول کنید و به سیخ بکشید. گوشت را روی شعله ملایم کباب کنید تا کاملا مغزپخت شود. یک دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش کمی نمک پاشیده و با نان یا چلو سرو کنید.
نکات:
1- راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد کنید.
2- یک نکته مهم در انواع کباب چنجه‌ای و برگ آن است که پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر کنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وکباب نرم شود. در غیر این صورت کباب سفت به نظر می‌آید.

‏‎Kouroshe sar ashpaz  منبع