مواد لازم: 
140 گرم شکلات تلخ
150 میلیلیترشیر
  40 گرم پودر قند
 2 عدد تخم مرغ بزرگ 
    شکربه مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه، شیر را گرم کنید تا تقریباً به نقطه جوش برسد و بعد از روی حرارت بردارید. شکلات تلخ را از قبل خرد کنید و داخل آن بریزید. به خوبی مخلوط کنید. زردهها و سفیدهها را از هم جدا کنید. 2 زرده تخممرغ را به مخلوط بالا اضافه کنید. با تمام سرعت هم بزنید به طوری که یک دست شده باشد. بگذارید تا کاملا سرد شود و به دمای محیط برسد. سفیدههای تخممرغ را به کمک همزن برقی به همراه پودر قند آنقدر هم بزنید تا پف کند و مانند ابر شود. سفیده تخممرغ را با مواد شکلاتی مخلوط کنید، به طوری که سفیدههای پف کرده باز نشوند. فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مورد علاقهتان را بردارید (بهتر است لیوانی شکل به عرض 4-5 و طول 8-7 سانتیمتر باشد). کاغذ روغنی درون آنها بگذارید تا سوفله به دیوارهها نچسبد. مواد را داخل قالبهایتان بریزید. به مدت 12 دقیقه سوفله ها را داخل فر قرار دهید .
سوفله دسری فرانسوی بر پایه خامه و سفیده تخم مرغ زده شده است که امروزه آن را به صورتهای دیگری هم آماده میکنند.
سوفله شکلاتی، سوفلهای بسیار ساده از شیر و شکلات تلخ است که حداکثر در 30 دقیقه آماده میشود. البته به جای شکلات تلخ از شکلاتهای دیگری که دوست دارید نیز میتوانید استفاده کنید.
نکته ای که باید در پخت این سوفله رعایت کنید این است که هنگام پخت در فر، درِ فر را باز نکنید؛ این کار باعث تغییر دمای سوفله شده و پف آن میخوابد.
در صورت نداشتن کاغذ روغنی، میتوانید قالب را چرب، سپس کمی شکر در قالب بریزید و بدون دخالت دست، قالب را بچرخانید تا همهجایش شکری شود. این کار وظیفه کاغذ روغنی را برای قالبها انجام میدهد.
حتما بعد از پخت تا به طور کامل سرد نشده است، میل کنید.
Kouroshe sar ashpaz