مواد لازم:

175 گرم آرد

120 گرم کره ی سرد خرد کرده

  30 گرم شکر

    1عدد تخم مرغ

    1 پینچ نمک

مواد لازم میانی :

1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین

1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)آب کمپوت هلو

   3 قاشق سوپخوری مارمالاد زردآلو

   6 عدد درسته هلوی کمپوت کرده

روش تهیه :

آرد را در کاسه ای الک کنید ،کره را بیفزائید و با نوک انگشتان ، با آرد مخلوط سازید .آن گاه نمک ، شکر و تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید تا خمیری به دست آید .بعد خمیر رادر کیسه ی نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه ، در یخچال نگه دارید . سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده ، با وردنه باز کنید تا قطرش 35 سانتیمتر شود. بعد خمیر را از اطراف به طرف داخل جمع کنید تا قطرش به 25 سانتیمتر کاهش یابد. حالا لبه ی خمیر را با دست مرتب کنید و آن را روی کاغذ روغنی درون سینی منتقل سازید .اکنون اطراف خمیر را به شکل گل هفت پر شکل دهید و ان را به مدت 20 دقیقه ، در یخچالی بگذارید.آن گاه خمیر را در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید . سپس آن را روی پنجره ی سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. اکنون تارت را با مواد میانی پر کنید و 8 نیمه هلوی باقیمانده را ، به شکل زیبائی روی آن بچینید . حالا باقیمانده مارمالاد زردآلو را روی هلو بمالید و تارت را به مدت 3 ساعت ، در یخچال نگه دارید تا آماده ی مصرف شود.اینک تارت هلو رابرای پذیرائی ، در ظرف زیبائی بگذارید.

روش تهیه ی مواد میانی :

هلوها را از وسط نصف کنید و 8 عدد از انها را کنار بگذارید . آن گاه 4 نصفه ی باقیمانده از هلوها را کاملا خرد کنید ودر ظرف مناسبی بریزید . دارچین ، یک قاشق سوپخوری از مارمالاد و آب کمپوت را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مخلوط بجوشد و کمی غلیظ شود. حالا ظرف را از روی اجاق بردارید و پس از خنک شدن استفاده کنید.

Kouroshe sar ashpaz