موادلازم:
1/1/2 فنجان شکر
   1/2 فنجان آرد همه منظوره
    28 گرم شکلات تلخ و شیرین
    28 گرم شکلات خردشده
    10 قاشق غذا خوری کره
      3 عدد تخم مرغ بزرگ
      3 زرده تخم مرغ
      1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
      2 قاشق غذاخوری آب پرتقال
فررا با حرارت 425 درجه فارنهایت ویا 220 درجه سانتیگراد روشن کنید.6 فنجان کاستارد و یا قالبهای دلخواه
طرز تهیه:
شکلات وکره را درمایکروویو و یا برای بخار آبجوش قرارداده تا ذوب شود. آرد و شکر را به ترکیب شکلات اضافه و مخلوط کنید.
 تخم مرغها و زرده را هم به ترکیب کرده و هم بزنید و درآخر آب پرتقال و وانیل را هم به ترکیب اضافه و هم زده تا ترکیب صاف و یکدست شود. خمیر را به طور مساوی درمیان فنجان کاستارد و یا قالبها بریزید و به مدت 14 دقیقه در فر قرار داده تا کیک ها پخته و آماده شود. سپس به آرامی کیک را بایک کارد از دیوارقالبها جدا کرده وبصورت برعکس توی ظرف برگردانید.