مواد لازم:
 908 گرم مخلوط گوشت سینه بوقلمون وگوشت گاو
   1/2 فنجان سس گوجه فرنگی
   1/2 فنجان شکر قهوه ای
   1/4 پیمانه خردل
   1/4 فنجان سس گوجه فرنگی
      1 پیاز کامل، ریزخرد شده
      1 فلفل سبز ریز خرد شده
      3 ساقه کرفس، ریز خرد شده
      1 قاشق مربا خوری ادویه مخلوط
      2 عدد تخم مرغ
      1 فنجان پودر سوخاری
      1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
      3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
      3 قاشق غذاخوری. ادویه تند
فررا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
طرز تهیه :
گوشت را در کاسه مخلوط کن بریزید.پیازوفلفل سبز،سیر رنده شده وکرفس خرد شده را هم داخل گوشت بریزید.تخم مرغ را شکسته سپس به مایه اضافه کنید.رب گوجه فرنگی یا در صورت تمایل می توانید از سس گوجه فرنگی استفاده کنید.به داخل ظرف بریزید. ادویه ونمک را روی گوشت اضافه کنید.
پودر سوخاری راهم به ترکیب اضافه کنید.مخلوط کن را روشن کنید تا تمام مواد در کاسه باهم ترکیب ومخلوط شود. مخلوط کن را خاموش کنید ومایه را با دست کمی ورز دهید. به شکل یک قرص نان در آورید. قالب را چرب و تمام مایه آماده شده را در ظرف فرم دهید ودر فربه مدت45 تا1ساعت گذاشته تا گوشت پخته شود.
طرز تهیه:سس
شکر قهوه ای را در ظرفی بریزید.سس گوجه فرنگی رابه آن اضافه و سس خردل را توی ظرف روی شکر وسس گوجه بریزید.خوب باهم مخلوط کنید. وقتی که سس آماده ویک دست شد.گوشت آماده شده را از فر خارج کنیدو سس را روی آن بریزیدو 10 دقیقه دیگر درفرقرار دهید.متیلف آماده شده را درظرفی قرار داده وآن را برش بزنید و بعدسرو کنید.