سلام به همه غذادوستای عزیز، شکموهای تپل لبخند

امروز جمعه هست و معمولاً جمعه‌ها بیشترین لذت توی چرت زدن و فیلم دیدن و استراحت کردن هست برای همین زیاد حس و حال غذا پختن نیست. برای همین میخوام دستور یه غذای فوری و خوشمزه رو بنویسم که هم سبک هست و هم خوشمزه  و دوست داشتنی.

 

>>>>> ماکارونی فوری<<<<<

این غذا نهایتاً توی نیم ساعت حاضر میشه.

مواد لازم :

ماکاذونی فرمی 1 لیوان

سوسیس 4 عدد

رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذا خوری

سیب زمینی 1 عدد متوسط

فلفل دلمه 1 عدد کوچک

پیاز 1 عدد کوچک

نمک، فلفل،زردچوبه، روغن

 

طرز تهیه :

یک قابلمه متوسط رو تا دو سوم آب سرد میریزم، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق چایی خوری زردچوبه و یک قاشق غذاخوری روغن هم میریزم توش، میذاریم روی شعله متوسط تا جوش بیاد. بعد ماکارونی رو میریزم داخل آب جوش و میذاریم حدود 15 دقیقه بپزه.

*نکته : زردچوبه رنگ ماکارونی رو خیلی بهتر میکنه.

*نکته : روغن جلوی چسبیدن ماکارونی‌ها رو به هم توی زمان پخت میگیره.

*نکته: چون این ماکارونی قرار نیست دم بکشه بهتره خیلی نرم بشه بعد آبکش کنیم. اگر بعد از 15 دقیقه هنوز کمی سفت بود باید چند دقیقه دیگه بجوشه.

 

تا آب جوش بیاد و بخوایم ماکارونی رو بپزیم و آبکش کنیم میریم سراغ سس ماکارونی.

سیب زمینی‌ رو مربعی (نگینی) خورد و سرخ میکنیم. سوسیس‌ها رو هم همینطور آماده میکنیم. فلفل دلمه ها رو هم مثل سیب زمینی و سوسیس آماده میکنیم. پیاز رو ریز خورد میکنیم (بهتره رنده بشه) و بعد از اینکه کمی طلایی شد یک قاشق چای خوری زردچوبه و کمی فلفل و نمک رو با پیاز تفت میدیم.

*نکته : ادویه و فلفل وقتی توی روغن داغ تفت داده بشه طعم و عطرش آزاد میشه و غذا رو خوشمزه تر میکنه.

حدود 30 ثانیه که ادویه و پیاز با هم تفت خورد سوسیس و سیب زمینی و فلفل دلمه رو اضافه میکنیم و حدود 1 دقیقه با هم تفت میدیم. بعد رب رو اضافه میکنیم.

*نکته : اگر رب کمرنگ باشه میتونیم تا یک قاشق دیگه به مقدارش اضافه کنیم.

*نکته : اگر رب چند دقیقه با روغن تفت داده بشه خیلی خوشرنگ تر و خوشمزه تر میشه.

**پیشنهاد : اگر دوست دارید میتونید یک کمی ذرت یا نخود فرنگی هم به سس اضافه کنید.

 

خوب، ماکارونی که پخت آبکش میکنیم و با آب سرد قشنگ آبکشی میکنیم. بعد میریزیمش توی یه ظرف بزرگ (مثلاً یه کاسه بزرگ یا یه قابلمه با دیواره بلند)  بعد یک کمی روغن روش میریزیم و هم میزنیم تا ماکارونی ها به هم نچسبن.

*نکته: ماکارونی به خاطر نشاسته زیادی که داره اگر روغنی نشه زود به هم میچسبه.

بعد سس رو میریزیم روی ماکارونی و چند دقیقه کامل هم میزنیم.

 

غذا آماده هست

هورا

 

پ.ن : به دلیل مشکل دوربین، عکس غذا بعداً گذاشته میشه.